Obsah

Výukový program Zdravá pětka 5.B

Program seznamuje žáky s 5 základními zásadami zdravého stravování – správným složením jídelníčku, ovocem a zeleninou, pitným režimem, zásadami hygieny a bezpečnosti potravin a přípravou zdravé svačinky. Na každé téma je připraven soutěžní úkol, který plní žáci rozdělení do skupinek a pro svůj tým sbírají „pětky“. Na závěr si odnesou vysvědčení a dárečky Zdravé 5. Výuka probíhá ve školní kuchyňce.

Datum konání: 8. 3. 2017 začátek od 08:00, délka 100 minut

Místo konání: 6. základní škola, Cheb

Typ akce: gastronomie

Organizátor: Neuvedeno

Doba trvání: 100 minut


Vytvořeno: 4. 3. 2017
Poslední aktualizace: 6. 9. 2017 23:14